Jäsenasiat ja edut

Kesän viime perhonen

JÄSENILLE:

Sivun yläkulmassa oikealla on linkki Jäsensivut. Jos annat tietosi jäsenluetteloon niin pääset ko.sivuille. Vaatii rekisteröitymisen. Käyttäjätunnuksesi on sähköposti osoitteesi ja salasanasi on; 1234 Salasanasi vaihtanet uuteen. Joka sivun vihreässä yläpalkissa, Omat tiedot, klikkaamalla pääset, vaihda salasana, painiketta klikkaamalla salasanasi vaihtamaan.  Lähetä tietosi sähköpostilla: savolainenmaija@gmail.com tai Samsukkiin Maija Savolaiselle 045 263 2635.

Jäsensivulta löytyy keskustelupalsta. Seurustellaan myös kotisivujen välityksellä.

 

Osallistumalla yhdistyksemme toimintaan saat uusia ystäviä ja harrastuksia, virkistävää kerhottoimintaa, vaikutuskanavan omiin eläke-etuihisi, lomakotien palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman kaupunkimme palveluista.

Vertaistukea, yhdessä oloa, turinakavereita...

 

 

 

ELÄKKEENSAAJA- LEHTI 8 krt vupodessa kotiin kannettuna.

Tuhtilukupaketti

 

 

Virkistyslomat

Raha-automaattiyhdistys ja Solaris tukee vuosittain Eläkkeensaajien Keskusliiton järjestämää lomatoimintaa. RAY:n lomaviikoille on erillinen hakulomake ja ohjeistus.

Virkistyslomat ovat viiden päivän, neljän vuorokauden pituisia ohjattuja täysihoitolomia.
Lomien myöntämisen perusteena ovat sosiaaliset, terveydelliset ja taloudelliset seikat, elämäntilanteen muutokset, läheisen menetys, sairaus, omaishoitajana toimiminen jne.

RAY:n lomatukea ei voida myöntää perättäisinä vuosina.

Tiedustelut ja hakukaavakkeet:

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
Paula Hakulinen puh. (09) 6126 8440
paula.hakulinen@elakkeensaajat.fi

 

 

 

LISÄÄ TUETUT LOMAT:

Solaris : https://www.solaris-lomat.fi/2018/09/17/vuoden-2018-lomat-haettavana/ 

Lomajärjestöjen yhteistyöryhmä LYR : https://www.lomajarjestot.fi/

RAJANIEMEN LOMAKESKUS

Jäsenlomat (EKL)

Tuetut lomat

Teemalomat

Jäsenlomat (EKL)  Tuetut lomat  Teemalomat Nyt varattavissa keväästä aina vuoden loppuun asti... RAJANIEMEN LOMAKESKUS VIRRAT

 https://www.elakkeensaajat.fi/rajaniemenlomakeskus/lomat/tuetut-lomat/

Eläkkeensaajien Keskusliitto omistaa Rajaniemen lomakeskuksen, joka tarjoaa edullisia lomaviikkoja. Valittavana on erilaisia pakettilomia, sekä majoitusta ateriapalveluin. Loman pituus voi olla toiveittesi mukainen, yhdestä vuorokaudesta aina viikkoon, puoli- tai täysihoidolla. Liikkuessasi autoillen Virtain suunnalla on meillä mahdollisuus ruokailla ja vaikkapa vain yöpyä aamaisella. Asuntoautollakin voi tulla pihaan ja ruokapalvelut on ostettavissa erikseen tarpeen mukaan!

Tule meille yksin tai ryhmässä. Suunnitellaan teille ikimuistoinen loma!

YHTEYSTIEDOT

Rajaniementie 35
34800 VIRRAT
Puh. 03 475 5648

Ota yhteyttä!

Päällikkö: Piia Lamberg
toimisto@rajaniemenlomakeskus.fi

Myynti: Satu Välimaa
puh: 09 6126 8428

satu.valimaa@elakkeensaajat.fi

 

 

Jäsenmaksuja voi maksaa jäsentapahtumissa jäsenasiainhoitajalle, maksulaput lähetetään helmikuussa. Voit toki maksaa myös suoraan Nurmeksen Eläkkeensaajien tilille FI12 5299 0120 0825 15. Muista laittaa nimesi maksajan paikalle.

* Ilmoitathan osoitteenmuutoksesi, joko jäsenasiainhoitajalle tai näiden kotisivujen palautteella Yhteistiedot sivulta tai Jäsensivut keskustelupalstalla.

* Viikoittaisia tapahtumia voit seurata tiistain ja torstain YLÄ-KARJALA SEURATOIMINTA 

* Kun täytät 70-, 80-, 85-, 90-, 95- vuotta ja haluat, että muistamme sinua. Ilmoittaisitko yhdistyksemme puheenjohtajalle tai sihteerille.

* Toivomme, että käytte kerho tapahtumissamme ahkerasti ja kerrotte uusista ideoistanne johtokuntamme jäsenille.